enterrement de vie de jeune fille
Het perfecte vrijgezellenfeest: hier zijn onze 6 tips voor het za-lig-ste feest ooit.

Het is zover: jouw beste vriendin verraadt jouw geslacht door samen te spannen met de mannen. Het wordt dus tijd om afscheid te nemen van haar, nietwaar? Hoewel films als ‘Very bad trip’ een beeld geven van hoe dit in elkaar zou zitten (ook al draait het uit tot een complete nachtmerrie, maar soit), de realiteit is helemaal anders dan wat men jou wijsmaakt. Beter nog, de organisatie van een vrijgezellenfeest is echt een grote taak! Geen paniek, we geven jou graag onze beste tips mee!

 

1. Denk aan de toekomstige bruid

Ga je naar Vegas of blijf je eerder thuis? Wat je ook doet, zorg ervoor dat de toekomstige bruid blij wordt van de verrassing. Het is namelijk haar feest. Hoe doe je dat? Zit samen met haar en stel de juiste vragen. Neem de tijd en luister actief: een avondje weg of 3 dagen feesten? Klassiek of hipster? Politieagent of brandweerman (stripper uiteraard)?

Stel haar dus zoveel mogelijk vragen maar zorg dat ze niets vermoedt, ze heeft al genoeg dingen aan haar hoofd. Organiseer dus alles op eigen houtje en verras haar zoals nooit tevoren!

 

2. Plan goed op voorhand

Zorg ervoor dat de toekomstige bruid en al haar genodigden op tijd uitgenodigd worden. Zorg ervoor dat ze uit meerdere datums kunnen kiezen zodanig dat je een dag kan strikken waarop (bijna) iedereen aanwezig kan zijn. Stel daarom een Doodle op. Eens de geschikte dag gevonden is, zorg er dan voor dat je alles op tijd reserveert en boekt. Als je uitstelgedrag vertoont kan het al snel gecompliceerd worden, zeker als je nog op zoek bent naar een populaire zaal of locatie.

 

3. Stel een budget op waarbij je rekening houdt met iedereen

Houd rekening met het budget van alle uitgenodigden. Sommigen verdienen namelijk niet zoveel als anderen, pluis daarom altijd een budget uit dat voor iedereen past. Daarnaast willen sommigen liever alleen naar het feest en anderen deelnemen aan alle activiteiten die bij het vrijgezellenfeest horen.

Laat een reactie achter onderaan dit artikel en wij sturen onze template meteen op naar jou zodat je een perfect budget kan berekenen!

En zoals altijd willen we jou nog een extra zetje in de rug geven. We raden namelijk Tricount aan om een oog te houden op het budget van iedereen: vul jouw uitgaven in en bekijk meteen hoeveel iedereen hoeft te betalen! 

 

4. Kies een origineel en leuk thema

Om ervoor te zorgen dat de bruid zich écht uniek voelt, ga je best op zoek naar een uniek thema voor het feest dat nog nooit is gebruikt. Brainstorm dus samen met al jouw vriendinnen om hét perfecte thema te vinden. Wees creatief, maar zorg ervoor dat het ook haalbaar is!

Als je écht anders wil zijn dan de rest, ga dan voor activiteiten zoals bungeespringen of een hoogteparcours. Ben je niet erg sportief? Dan ben je zeker en vast fan van een chocoladefabriek of een lekkere winetasting: ontdek het verwerkingsproces terwijl je geniet van wat lekkers! *wine emoji*

Laat een reactie achter onderaan dit artikel en wij sturen onze template meteen op zodat je een ge-wel-di-ge dag kan organiseren!🍷

 

5. Be Matchy matchy

Matching outfits is een van de belangrijkste dingen tijdens een vrijgezellenfeest, iedereen zit meteen in de juiste sfeer! Dit kan iets kleins zijn zoals een hoed en schoenen, maar ook zelfs een bikini of een volledige outfit. Wat jouw keuze ook wordt, zorg ervoor dat de toekomstige bruid er altijd net ietsjes anders uitziet dan haar ‘squad’. Ze is namelijk de koningin (of de verraadster, het is maar zoals je het zelf ziet), behandel haar dan ook zo!

 

 

6. Maak het vrijgezellenfeest onvergetelijk

Basisregel: De bruid heeft altijd het laatste woord wanneer het aankomt op foto’s en video’s. Om al deze fantastische momenten vast te leggen, gebruik je best Eventer. Ze moet enkel maar naar het album gaan en kiezen welke foto’s ze op Instagram zet 😉

 

We hopen dat deze tips jou zullen helpen om het beste vrijgezellenfeest OOIT te organiseren!

demandez notre template gratuit
demandez notre template gratuit

Comments (2)

I¦ve read some excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to create this sort of magnificent informative website.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.